Menu

Blogin takana

Olen kolmekymppinen oman elämäni seikkailija, joka on aina rakastanut matkustamista, erilaisia kulttuureja ja uusien asioiden kokemista. Alunperin tämä blogi sai alkunsa halustani raportoida matkoistani, joita tein aina, kun töiltäni vain pystyin. Sisimmässäni kyti kuitenkin jatkuva palo nähdä ja kokea enemmän, sukeltaa syvemmälle siihen, mitä maailmalla on tarjota. Pienet lomat ja pyrähdykset ulkomaille toivat hetkellistä helpotusta kalvavaan kaukokaipuuseen, mutta ne eivät onnistuneet sammuttamaan janoa elää enemmän, täydemmin.

grampians

Syksyllä 2014 olin risteyskohdassa. Olin juuri valmistunut kauppatieteiden maisteriksi ja saanut hyvän työpaikan, josta voisi bongahtaa eteenpäin urallani. Toisaalta takaraivossani oleva ääni kuiskaili jatkuvasti, että voisin riskeerata kaiken ja lähteä maailmalle. Maaliskuussa 2015 tein siihenastisen elämäni isoimman ja hulluimman päätöksen, pakkasin rinkan ja ostin yksisuuntaisen lipun Australiaan. Asuin tuossa upeassa maassa kaksi vuotta Working Holiday -viisumilla ja elin elämäni kenties parasta aikaa. Seikkailuntäyteisten vuosien jälkeen elämä Suomessa ei napannut, joten päätin spontaaanisti ottaa vastaan työtarjouksen Maltalta. Hyppäsin seuraavaan seikkailuun pikkuruiselle saarelle keskellä Välimerta.

Samassa työpaikassa Maltalla työskenteli ruotsalainen Isak, jonka kanssa olimme välittömästi samalla aaltopituudella. Työ- ja ystävyyssuhde kasvoi vähitellen syvemmäksi jopa siinä määrin, että päätimme yrittää rakentaa yhteistä elämää Suomessa. Palasin kotikaupunkiini Tampereelle opiskelemaan journalistiikkaa, ja hän seurasi perässä. Nyt asumme täällä ja tutkimme maailmaa sekä yhdessä että erikseen.

The Present is Perfect on blogi matkoistani lähelle ja kauas. Oli kyseessä sitten arkinen vinkki lähikahvilaan tai suuren matkahaaveen toteutuminen, haluan teksteilläni välittää ajatusta, että juuri nykyhetki on itsessään täydellinen – se on arvokas lahja. Lähi- ja kaukomatkailun lisäksi blogissani sivutaan myös muita elämässäni tärkeitä asioita, kuten uraa ja opiskelua, hyvinvointia ja itsensä kehittämistä.

Tervetuloa mukaan!

No Comments

    Leave a Reply