Menu
Yleinen

Blogi herää kuolleista

Moi, kiitos ja anteeksi.

Blogi on kokenut pienen välikuoleman Baltian reissun jälkeen enkä ole suoraan sanottuna viitsinyt tuntea tästä stressiä tai huonoa omaatuntoa. Itselleni tämä blogi on ennen kaikkea mieluinen harrastus, jonka pohjimmaisena liikkeelle panevana voimana on puhdas halu kirjoittaa omasta rakkaasta intohimosta, ei haalia seuraajia, yhteistyökumppaneita tai euroja, ja niinpä olen antanut itselleni ja blogille aikaa vähän tuulettua. Me olemme olleet vaan ja möllöttäneet. Allekirjoittanut on tehnyt töitä, vähän sairastellut (ja ollut tietenkin silti töissä, vaikkei se aina niin viisasta olekaan) ja ihan vain tuijottanut sohvan pohjalta Netflixistä Gilmoren tyttöjä.

IMG_5291

Samalla olen ehkä hieman yrittänyt paeta sitä tosiasiaa, että noin kolmen ja puolen viikon kuluttua lähden takaisin Australiaan. Juurihan tulin sieltä takaisin, fiilistelin kevään alkua, jännitin työhaastetteluissa ja tutustuin uudestaan Suomi-minääni. Juuri kun tuntuu, että olen saamassa palettia Suomessa kasaan, on taas lähdön hetki. Koko kesä on mennyt vilahduksessa ohi ja jos minulta kysytään, niin  se loppunut ennen kuin on ehtinyt kunnolla alkaakaan. Kenties rivien välistä on luettavissa hieman sitä, että olisin ehkä voinut jäädä Suomeen vielä hieman pidemmäksikin aikaa. To do -listalle jäi vielä monta juttua tekemättä ja monta ihmistä näkemättä. Uskon kuitenkin, että kun vain tajuntaani todella iskeytyy se, että olen oikeasti lähdössä, se tuttu ennen matkan alkua syntyvä kutkuttava innostus alkaa nostaa päätään.

IMG_5284

Lopuksi haluan vielä kertoa yhdestä asiasta, joka tuottaa pienessä mielessäni valtavasti iloa. Viime aikoina todella moni on ottanut minuun yhteyttä joko suoraan, blogin tai somen kautta tai yhteisen tutun välityksellä ja kertonut lähtevänsä itsekin Australiaan ja kysynyt vinkkejä tai neuvoja askarruttaviin kysymyksiin. Olen älyttömän iloinen ja otettu, kun joku kysyy minun mielipiteitäni tai neuvojani jostain asiasta ja ihan vain ennen kaikkea siitä, että voin omalla pienellä roolillani olla mukana ihmisten unelmien, elämänmuutosten ja tavoitteiden toteutumisessa. Kiitos! Jos yksikin ihminen saa blogistani vinkkejä tai inspiraatiota, en ole perustanut tätä turhaan.

IMG_5264

Nyt olen lopettanut kesätyöni, joten seuraavien viikkojen aikana minulla on paljon enemmän aikaa itselleni ja tälle blogille. Tulen päivittämään erityisesti ajankohtaisia juttuja tulevan working holiday -vuoden valmisteluista ja sen herättämistä ajatuksista. Myös taannoiselta Baltian matkaltani on myös muutama juttu tulossa. Toivottavasti pysytte mukana seuraamassa!

Pictures: Melbourne/ Hosier Lane/ The famous graffiti street

Short translation in English: This blog has been a bit quiet and dead over the past few weeks. I’ve just been busy working with two different jobs and my boring life hasn’t been the best source of inspiration. Besides, since this is just a dear hobby of mine, I don’t want to stress about more or less quiet and non-productive periods.  This is my labour of love so to speak, inspired by my passion for traveling and writing and not done just to get more followers, partners or euros. Anyway, now I have finished working with my day job and for the next three and half weeks I’ll finally have some time for myself, for my family and for this blog. 

IMG_5292

My second working holiday year in Australia is just around the corner. I cannot believe that after three and half weeks I will pack my backpack, say farewell to my friends, family and safe and cosy life in Finland and head back to Melbourne.  Honestly I must say that I have no idea what’s going to happen in Australia. I have booked accommodation for the first two nights and after that I will just go with the flow. Exciting, intimidating, scary, brave, crazy – all that!

IMG_5293

During the next few weeks I will post about my travel preparations for my working holiday year. As I told earlier, this is my second year in Australia, fifth time altogether, so hopefully I already know how to avoid the biggest mistakes! I hope that you’ll stay tuned!

You can also find my blog/ me on 

4 Comments

 • Tara
  28 elokuun, 2016 at 10:36 pm

  Mikä Suomessa vastasi odotuksiasi ja mikä ei? Oletko jo suunnitellut valmiiksi ne paikat, minne Australiassa aiot mennä? Kivaa oli taas lukea blogiasi.

  Reply
  • Sandra
   29 elokuun, 2016 at 4:19 pm

   Kiitos. Melbourneen menen ja siitä sitten keski- ja länsi-Australiaan. Mikä vastasi odotuksia, mikä ei? Olipa vaikea kysymys. Odotuksia vastaan sopeutuminen Suomeen sujui yllättävän helposti ja samoin työn hankkiminen.

   Reply
 • Janika / My Cup Of English Tea
  29 elokuun, 2016 at 10:50 am

  Vakavasti harkitsen working holidayn hankkimista ensi vuodelle jotenka kaikki vinkit ja jutut aion varmasti sulta lukea! Vaikka aika paljon olen jo vanhojakin postauksia selaillut. Kivoja viimeisiä viikkoja Suomessa! 🙂

  Reply
  • Sandra
   29 elokuun, 2016 at 4:17 pm

   Kiitos Janika ja suosittelen ehdottomasti hankkimaan viisumin, jos yhtään se kutkuttelee!

   Reply

Leave a Reply