Menu
Islanti / Matkat

Islannin seikkailu starttaa nyt!

Heippa ja terveiset Helsinki-Vantaan lentokentältä! Eipä edelliskerrasta olekaan kuin viisi päivää. Tällä kertaa suuntaan kuitenkin hieman viileämpään ilmastoon ja aloitan viikon mittaisen ratsastusseikkailun Islannissa. Retkiohjelma on kutkuttava, ja seuraavat päivät tulen viettämään ulkona retkeillen, islanninhevosilla ratsastaen ja uimaloissa rentoutuen. Edellisellä Islannin matkalla vietin valtaosan ajasta Reykjavikissa, joten tällä kertaa lähden pääasiassa Akureyriin ja siitä eteenpäin Islannin satumaiselle maaseudulle.

Onneksi Islannin reissun jälkeen ei tarvitse lähteä suoraan Maltalle, vaan kesälomani jatkuu vielä reilun viikon Suomessa. Saan vielä seurakseni ruotsalaisen ystäväni Maltalta, ja pääsen esittelemään hänelle suomalaista kulttuuria ja Helsingin ja Tampereen nähtävyyksiä.

Tulevat kaksi viikkoa tulevat siis olemaan loistavat. Jos haluat seurata seikkailuani Islannissa, reaaliaikaisia kuulumisia näkee Instagramissa (thepresentisperfectsandra) ja Snapchatissa (sandra.nenonen)!

No Comments

    Leave a Reply