Menu
Yleinen

Jatkossa myös englanniksi

Hei kaikille ja mahtavaa uutta vuotta 2017! Eilen oli tarkoitus tulla päivittämään kuulumisia blogin puolella, mutta noh, elämä vei vähän mennessään. Tänään olen herännyt neljältä ja olen parhaillaan matkalla Adelaideen! En tiedä, miten kauan puhelimessa on signaalia, joten tulin vain pikaisesti päivittämään kuulumisia ja julkaisemaan pienen ilmoitusluontoisen asian.

Jo pitkään moni ei-suomalainen on sanonut, että he mielellään lukisivat reissuistani ja elämästäni Australiassa, mutta suomenkielinen blogi ei mahdollista muuta kuin kuvien katselun. Lisäksi haluan itsekin kehittää englannin kirjoitustaitojani, jotka – uskokaa tai älkää – ovat vähän ruosteessa, vaikka käytänkin puhuttua englantia koko ajan. Uusi vuosi, uudet haasteet, joten päätin vihdoinkin aloittaa kirjoittamisen ihan omalla domainilla ja englanniksi. Sivusto on vielä hionnan alla, mutta kunhan palaan reissusta, ehdin panostaa siihen vähän enemmän. En vielä tiedä, mitä teen tämän suomenkielisen puolen kanssa, jatkanko Rantapallossa vai mitä. Aika näyttää!

Englanninkielisen version ylläpito vaatii vähintään tuplasti työtä ja enemmän itseni laittamista likoon, koska englanniksi kirjoittaminen on ehdottomasti epämukavuusalueellani. Jos mitään ei kuitenkaan yritä, ei koskaan kehity.

Ja kehittymässä ja kasvamassa tässä ollaan.

So finally an English version of my blog!

8 Comments

 • Laura / Laura's Itinerary
  2 tammikuun, 2017 at 1:07 pm

  Hurjasti tsemppiä uudelle englanninkieliselle sivulle! Samasta minäkin haaveilen, mutten vielä tiedä milloin aika riittäisi kahden blogin pyörittämiselle… hyvää uutta vuotta!

  Reply
  • Sandra
   2 tammikuun, 2017 at 11:06 pm

   Kiitos! Toivotaan, että jaksamista riittää sen päivittämiseen. Hyvä, kun saa edes nyt suomenkieliselle yhden postauksen viikossa :D.
   Oikein ihanaa uutta vuotta Laura!

   Reply
 • Jerry / Pako Arjesta
  2 tammikuun, 2017 at 10:01 pm

  Tsemppiä uuteen enkkublogiin :)! Itsekin vasta jotain kuukausia sitten tuon päätöksen tehneenä voin sanoa, ettei ole ehkä helpoimmasta päästä, mutta mahdollisuudet ovat ihan erilaiset. Toivottavasti saat vuonna 2017 kaiken, mitä tavoittelet, joten hyvää uutta vuotta :)!

  Reply
  • Sandra
   2 tammikuun, 2017 at 10:57 pm

   Kiitos! Jo nyt huomaan, että työtä vaatii ihan erilailla, mutta yritettävä on. Ihan samaa toivon sulle Jerry! Tuntuu, että sä saat, mitä haluat, koska sulla on isoja suunnitelmia ja määrätietoisuutta. Arvostan.

   Reply
   • Jerry / Pako Arjesta
    3 tammikuun, 2017 at 9:50 am

    Jep, ei siitä mitään tule, jos ei yritä :). Kiitos kovasti, Sandra! Itsekin arvostan sinun määrätietoisuuttasi ja rohkeuttasi toteuttaa unelmia ja tavoitteita :)!

    Reply
    • Sandra
     3 tammikuun, 2017 at 11:20 pm

     Kiitos Jerry, samoin! Pidetään tavoitteet korkealla ja jalat maassa (paitsi silloin kuin siemaillaan drinkkejä rooftop-baarissa)

     Reply
     • Jerry / Pako Arjesta
      5 tammikuun, 2017 at 11:59 am

      …tai samppanjaa ykkösluokassa ;).

     • Sandra
      5 tammikuun, 2017 at 10:03 pm

      Ehdottomasti! Pidetään tästä kiinni 😉

Leave a Reply