Menu
Matkat / Tanska

Kööpenhamina yhdessä päivässä

Kööpenhamina ja yksi päivä aikaa. Mitä tästä saadaan aikaan, varsinkin kun pieni tutkimusmatkailija on kuolettavan väsynyt? Voisitteko muistuttaa seuraavan kerran, että varaan lennot, jotka lähtevät aikaisintaan vasta puoliltapäivin? Jotenkin varaustilanteessa tuntuu aina hyvältä idealta ottaa aamukuuden tai -seitsemän lennot. Sitten muka jää koko päivä kohteessa. Jotenkin sitä joka kerta unohtaa, miten työlästä on tulla aamuyöllä Helsinki-Vantaalle Tampereelta yöbussilla.

No täällä sitä nyt ollaan ja tarkoitus koettaa nauttia sateisesta Kööpenhaminasta. Suunnitelmissa on vierailla ainakin Tivolissa ja Nyhavnissa, ehkäpä katsastaa Pieni merenneito -patsas ja maistella tanskalaisia voileipiä. Erityisesti ravintolasuosituksia tähän tarkoitukseen otetaan mielellään vastaan!

Palailen tarkemmin myöhemmin, mutta nyt suuntaan keskustaan ja hotellille! Ciao!

Jos haluat seurailla päivääni reaaliajassa, kannattaa tsekata Instagram stories. 

4 Comments

 • Aron / Ja sitten matkaan...
  19 elokuun, 2018 at 12:19 pm

  Me olimme pikkuisen pitemmällä Kööpenhaminan matkalla alkukeväästä viime vuonna. Kävimme syömässä varsin klassisia voileipiä Schønnemannilla. Paikka ei ehkä ole niitä halvimpia vaihtoehtoja, mutta leivät olivat todella hyviä.

  Reply
  • Sandra
   20 elokuun, 2018 at 11:45 am

   Voi tuonne on mentävä sitten ensi kerralla. Söimme kanssa voileipiä, mutta ihan vain jossain satunnaisessa kahvilassa. Hyvää sekin oli, mutta tekisi mieli kokeilla jotain oikein kunnon hc-paikkaa.

   Cafe Norden -nimisessä kahvilassa söin leipiä edellisreissulla ja sitä voin myös suositella.

   Reply
 • Frida Ingrid - Ikimatkalla
  20 elokuun, 2018 at 6:35 pm

  Me oltiin myös kesäkuussa Euroopan roadtripin loppupäässä yksi päivä Köpiksessä. Paljon kaikkea kivaa jäi näkemättä, eikä itse asiassa raaskittu edes tonne Tivoliin ostaa sit lopulta lippuja – vissiin illalla jo pimeän tultua se olisi ollut tosi hieno, juhannuksena siellä vain olisi turhan myöhään saanut kökkiä pimeyttä odotellessa. 😀 Ihan kivan oloinen kesäkaupunki Köpis oli, mutta ehkä johtuen visiitin pikaisuudesta, ei kuitenkaan mitenkään varastanut sydäntä. 🙂

  http://www.rantapallo.fi/fridaingrid/

  Reply
  • Sandra
   22 elokuun, 2018 at 2:58 pm

   Mun mielestä Köpis on aika laaja ja kestää ottaa haltuun jonkin verran. Ainakin tämä oli päälimmäisin fiilis näin lyhyellä visiitillä. Pääsylippu Tivoliin (ei pääse laitteisiin) ei ollut kovin kallis, noin 16 euroa, mikä oli musta ihan ok kokemuksesta. Illalla olisin itsekin halunnut mennä, mutta siihen ei aika riittänyt.

   Reply

Leave a Reply