Menu
Henkilökohtaista / Suomi

Siskon pienet häät Lillan Hotel Café Butikissa Tampereella

Sain viettää ihanaa perjantaita tällä viikolla, kun siskoni meni naimisiin. Häät pidettiin kymmenen perheenjäsenen kesken idyllisessä boutique-hotelli Lillanissa Tampereen Viinikassa. Onneksi ilma oli juuri täydellinen sateisen viikon jälkeen, joten Milavidassa ja Näsinpuistossa pääsi ottamaan kuvia auringon paistaessa.

Hotelli Lillan hääpaikkana

Olen kuullut hyviä kokemuksia Lillan Hotellista, joka sijaitsee hieman Tampereen ydinkeskustan ulkopuolella Viinikan idyllisellä puutaloalueella. Kyseessä on pieni boutique-hotelli, josta löytyy nykyään myös Lillan Kök -ravintola, jonka ruoka on saanut kiitosta muun muassa Aamulehdeltä. Koronakesän aikana Lillanin puutarhassa järjestetään myös barbeque-iltoja, ja toki kuuluisaa Lillanin aamiaista pääsee maistamaan majoittumatta hotellissa.

Meille oli varattu oma kabinetti, joka oli koristeltu ravintolan toimesta kauniilla kukilla. Henkilökunta toi lisäksi maljakkoon oksia puutarhan kukkivasta omenapuusta. Tila oli täydellisen intiimi pienelle porukalle, ja kabinetin ovet sai kiinni esimerkiksi puheiden ja pienen häätanssin ajaksi.

Ruoka

Pöytiintarjoillut annokset olivat harmoninen yhdistelmä kauden makuja ja lähiruokaa. Savustettu peruna, lammas ja lähijärven ahven saivat suurimman suosion juhlaväeltä. Keittiömestari tuli esittelemään annokset (suomeksi ja englanniksi – pisteet tästä). Palvelu ylipäätään oli erinomaista, meillä oli aivan ihana tarjoilija, joka hoiti kaiken erinomaisesti ja osasi ”kapellimestaroida” illan kympin arvoisesti. Kun tulimme paikalle, hän tuli esittelemään itsensä, otti meidät vastaan ja piti niin sanotusti huolta kaikesta.

Tunnelmia

Koronavuoden jälkeen oli täydellistä kokoontua yhteen iloisen juhlinnan merkeissä, vaikkakin pienemmällä porukalla kuin normaalisti. Hotelli Lillan osoittautui loistavaksi valinnaksi pienille häille, ja morsiuspari jäi kätevästi yöpymään juhlapaikassa.

<3

 

 

 

2 Comments

 • Mikko / Matkalla Missä Milloinkin
  30 toukokuun, 2021 at 7:44 pm

  Mukava kuulla, että häät onnistuivat noinkin hienosti koronasta huolimatta! Ja tosiaan, säälle kun ei oikein mitään voi, niin senkin osalta oli loistava tuuri. Ja erinomaiselta näyttävät ja kuulostavat myös ruoat!

  Reply
  • Sandra
   6 kesäkuun, 2021 at 5:43 pm

   Kiitos Mikko, nyt on ollut säiden kanssa tuuria 🙂

   Reply

Leave a Reply