Menu
Yleinen

Uudesta vuodesta tulee elämän paras vuosi!

Vuosi 2014 jättäytyy mieleeni monella tavalla raskaana ja puuduttavana puurtamisen vuotena, jota säestivät muutamat raskaammat sattumukset. Yksityiselämässä ei tuntunut olevan mitään muistamisen arvoista, vaikka pari matkaa toivat pienen valonpilkahduksen arjen keskelle. Vuosi jätti jälkensä loputtomana väsymyksenä, joka ei tunnu menevän ohi edes joulun lepäämisellä ja nukkumisella. Onneksi 2014 on nyt takana!

IMG_2484

Viime vuonna tein myös paljon itsetutkistelua ja päätöksiä siitä, mihin haluan viedä elämääni. Joka uusi vuosihan sitä tulee tehtyä erilaisia päätöksiä ja uuden vuoden lupauksia, mutta uskon, että vuodesta 2015 tulee poikkeuksellinen. Uusi maa, uusi maanosa, kaikki tulevat sattumukset ja seikkailut, jotka vain odottavat kokemista! Koen, että tuleva matka Australiaan on alkusysäystä kaikelle uudelle, mitä tulee tapahtumaan. Tiedän, että todennäköisesti tuleva vuosi tulee muuttamaan minua ihmisenä enemmän kuin yksikään vuosi tätä ennen. Otan todellakin muutoksen avosylin vastaan!

IMG_2486

Toivotan myös kaikille muilla huikeaa, upeaa, seikailullista ja ennen kaikkea Kaija Koota lainatakseni Kaunista, Rietasta ja Onnellista uutta vuotta!

PS. Blogini löytyy myös Facebookista!

10 Comments

 • Maarit Johanna
  3 tammikuun, 2015 at 12:05 pm

  Sulla on ainakin edellytykset mielettömälle vuodelle Ausseihin muuton takia 🙂
  Joko teillä on selvyys koska lähtö jo koittaa? Päätin itse etten tee mitään lupauksia tai päätöksiä vaan katson mielenkiinnolla mihin vuosi kuljettaa. Jännittävää lukea sitten vuoden lopuksi mihin sitä tuli eksyttyä.
  Ihanaa uutta vuotta sinulle!

  Reply
  • Sandra
   4 tammikuun, 2015 at 9:17 am

   Edellytykset on ainakin kunnossa – kaikki taitaa olla enää itsestä kiinni, mitä saa vuodesta irti. Ostettiin pari päivää liput, lähtö on 18.3 ja perillä 20.3 aamulla (!). Pitkä lento edessä, mutta toivottavasti on sen arvoista.

   Joskus nuorempana tuli tehtyä kaikenlaisia lupauksia uutena vuotena, mutta kai jo tähän ikään mennessä on oppinut, että parasta vaan olla ja nauttia elämästä 😀

   Ihanaa uutta vuotta myös sinulle Maarit!

   Reply
 • Jerry / Pako Arjesta
  3 tammikuun, 2015 at 1:59 pm

  Viime vuosi oli tosiaan rankka vuosi itsellenikin, joten tuntuu hyvältä, että se on nyt takanapäin. Vuodesta 2015 tulee aivan varmasti mahtava vuosi :D! En yhtään epäile, ettei Australia-vuodestasi tulisi paras tähän mennessä :).

  Ps. En tee enää uudenvuoden lupauksia, mutta tavoitelistan päivittäminen oli kohdallaan ;).

  Reply
  • Sandra
   4 tammikuun, 2015 at 9:18 am

   Hyvä, että raskas vuosi on takana meillä molemmilla ja toivottavasti myös sinulle uudesta vuodesta tulee mahtava ja saavutat kaikki tavoitteesi 🙂

   Reply
   • Jerry / Pako Arjesta
    4 tammikuun, 2015 at 4:27 pm

    Kiitos, toivon sitä todella :). Kunhan nyt saan selätettyä nuo uuden yrityksen perustamisen haasteet niin varmasti homma lähtee rullaamaan 🙂

    Reply
    • Sandra
     5 tammikuun, 2015 at 8:34 am

     Siinä on varmasti omat byrokratiansa, voin vaan kuvitella! 😀

     Reply
 • Journey Diary / Jenna
  3 tammikuun, 2015 at 8:30 pm

  Uskon todellakin,että Ausseihin lähtö on sysäys kaikelle uudelle, kivalle ja jännittävälle! Ihanaa reissun odotusta teille(:

  Reply
  • Sandra
   4 tammikuun, 2015 at 9:19 am

   Kiitos! En jaksaisi odottaa enää. Lähtö on 18.3!

   Reply
 • ottoizakaya
  6 tammikuun, 2015 at 3:14 pm

  Parempaa uuttavuotta sinne. Voin sanoa, että niin klisheeltä kun se kuullostaakin niin Australia muuttaa ihmistä. Rento ja huoleton ilmapiiri rinnastettuna siihen, että suorittamiskulttuuri on poissa ja sen tilalla on elämästä nauttiminen niin kyllä, sulle tulee varmasti ihana vuosi siellä. Kävin eilen ulkona yhden mun kaverin kanssa Ausseista ketä oli Suomessa reissussa ja ai että se muistutti mulle siitä ympäristöstä mikä todellakin vie ihmistä eteenpäin ja tekee elämästä kultaa. Sulle tulee varmasti ihana vuosi! se on saletti. 🙂

  Reply
  • Sandra
   10 tammikuun, 2015 at 10:32 am

   Kiitos samoin! Just tuota tarvitsen! Koko elämä on tähän asti ollut loputonta suorittamista niin koulussa, työssä kuin harrastuksissa. Se on kai se protestanttinen/luterilainen mentaliteetti, että ikuinen, sinnikäs suorittaminen on jonkin sortin hyve! Nyt piutpaut sellaiselle ja toivottavasti tiedossa on sellainen No Worries -vuosi/ vuodet!

   Toivon mukaan myös sulla on huippuvuosi. Osaat ainakin jo ottaa rennosti, joten mahtavia aikoja on varmasti sullakin edessä 😀

   Reply

Leave a Reply