Menu

Tänään kääntyy elämässä taas uusi sivu, kun tämä neiti hyvästelee Australian vuoden yhdessäolon jälkeen ja suuntaa takaisin kotiin Suomeen. Tänään heti aamusta on ollut aivan epätodellinen olo ja tuttuja maisemia on katsellut erilaisin silmin. Näenkö tätäkään enää? Onkohan tuo kahvila enää tuossa seuraavalla kerralla? Näenköhän näitä ihmisiä enää uudestaan? Palaanhan tänne taas, palaanhan varmasti? Haikeuden ja uuden odotuksen sekaisin tuntein jätän nämä paikat ja ihmiset taakseni.

Tänään on mennyt koko päivä hirveässä hujauksessa, kun olen käynyt hakemassa vähän (lisää) aussiherkkuja kotiinviemisiksi, käynyt lenkillä, järjestellyt vielä viimeisiä juttuja täällä, siivoillut paikkoja ja käynyt sanomassa Melbournelle heipat yläilmoista Melbourne Star Observation maailmanpyörän kyydistä ja hakenut vielä lohturuokaa italialaiselta Lygon Streetiltä. Nyt lepäilen hetken, käyn vielä kuntosalilla hönkimässä viimeiset energiat pois ja sitten suihkun kautta after workeille entisten työkavereiden kanssa. Onko muuten parempaa kuin mennä after workeille vapaapäivänä?!

Tästä postauksesta tuli nyt vain tällainen höpöttelypostaus, jolla ei ole päätä eikä häntää. Halusin vaan tulla sanomaan, että se on moro nyt ja Suomessa tavataan seuraavan kerran sitten torstaina illalla. Toivottavasti pysytte mukana, vaikka Australia-aiheet väistynevät jossain vaiheessa taka-alalle ja blogi täyttyy elämästä ja reissuista Suomessa. Ja Australiaan on suunnitelmissa palata sitten loppuvuodesta loka-marraskuun tienoilla, joten pitkää vierotusta Aussi-jutuista ei tule.

Toivotetaan tervetulleeksi sitten uusi ja erilainen arki, joka saattaa olla äärettömän tuttu ja yllättävän vieras yhtä aikaa. Saa nähdä, miten maailma on muuttanut maalaistyttöä ja miltä Suomi näyttäytyy vuoden ulkomailla asumisen jälkeen!

Good bye Straya and my Aussie mates!

Loppuun vielä linkkaan (tekijän luvalla) kaverini kuvaaman ja jakaman videon, jossa tunnelmia Space-hotellista, jossa olen viimeiset kuukaudet asunut ja niistä ystävistä, joihin olen täällä tutustunut.

Videoon pääsee TÄSTÄ

2 Comments

 • Jerry / Pako Arjesta
  16 maaliskuun, 2016 at 9:02 am

  Tervetuloa takaisin :). Ensi viikolla nähdään!

  Reply
  • Sandra
   16 maaliskuun, 2016 at 11:59 am

   Niin muuten nähdäänkin! Ekaa kertaa livenä!! :DD

   Reply

Leave a Reply