Menu
Australia

Blogihiljaisuutta luvassa

On aika kääntää uusi sivu Australian seikkailussa ja aloittaa työskentely viisumin pidentämiseksi. Kuten edellisessä postauksessa kerroin, jotta voin olla Australiassa myös toisen vuoden, minun on oltava 88 päivää töissä farmilla Australian maaseudulla. Huomisesta lähtien asettaudun sitten asumaan kolmeksi kuukaudeksi alueelle, jossa eivät puhelinlinjat kuulu eikä netti toimi. Vapaapäivinä on tarkoitus matkata takaisin sivistyksen pariin, jos ei muuta niin hakemaan ruokaa ja päivittämään kuulumiset perheelle, jolloin saatan ehtiä myös blogin äärelle. Toivottavasti mahdollisimman moni teistä lukijoista pysyy mukana, vaikka blogin päivitystahti tulee hidastumaan. Tässä vaiheessa vielä iso kiitos kaikista ihanista kommenteista, joita olen saanut. Tuntuu uskomattomalta kuulla, miten moni seurailee seikkailuani ja elää tapahtumissa mukana.

11176028_1431646767138924_1317510330_n 11189471_851783771561110_1120697722_n

Tähän lopuksi vielä pari instakuvaa tästä aamusta, joka sujui varsin lepposissa tunnelmissa Gladstonessa aivan mahtavassa hostellissa (näitä muistelen sitten, kun raadan hiestä märkänä keskellä korpea). Huomatkaa myös lautaselta löytyvä Real-tyylinen ruisleipä. Tiedättekö muuten, milloin tuntee itsensä todella maahanmuuttajaksi? Kun löydät itsesi hypistelemästä hollantilaista ruisleipää ruokakaupan etnisten ruokien osastolta. Tai silloin, kun viihdytät itseäsi ja matkakumppaniasi viidensadan kilometrin automatkalla luettelemalla, mitä ruokia aiot syödä, kun olet takaisin Suomessa. Tällä hetkellä ykkösenä on grillistä ostettu lihapiirakka kahdella nakilla ja kaikilla mausteille ja – tamperelaiset tietävät tämän – Hervannan Hevalin aurarulla.

Näihin kuviin ja tunnelmiin!

6 Comments

 • hennamaria.j
  5 toukokuun, 2015 at 4:52 pm

  Mukavaa ja antoisaa työrupeamaa 🙂 Siitä seuraa varmaan joku työelämää valaiseva blogikirjoituskin, sitten kun sen aika on. Me ilahdutaan vaikka yksittäisestä insta-kuvastakin, jos sellaisen ehdit netin toimiessa laittaa. Mukavaa talvea ja reipasta menoa 😉

  Reply
  • Sandra
   7 toukokuun, 2015 at 6:38 am

   Kiitos! Olen jo kirjoittelemassa postausta tasta ja julkaisen heti, kun saan netin toimimaan. Aika rankkaa taalla on henkisesti, vaikka varsinaisesti ei tyot ole alkaneet. Yksi poika oli lopettanut kolmen paivan jalkeen, kun ei paa kestanyt. Tasta lisaa postauksessa, kun saan sen ulos.

   Ihanaa kevatta sinne!

   Reply
 • Sirkka Harrisson
  6 toukokuun, 2015 at 6:45 am

  Hei Sandra ja Sergei!

  Lihapiirakoita on saatavilla myoskin Toukopellontie 38 osoitteesta Cranbournessa : )
  Vielapa kunnon eurooppalaisilla, naksahtavilla nakeilla ja kaikilla taytteilla!!

  Kun hivuttaudutte takaisin Melbourneen pain, muhkeat lihapiirakat odottavat.
  Tyoniloa ja viberoidaan, jos onnistuu…

  Reply
  • Sandra
   7 toukokuun, 2015 at 6:33 am

   Kylla on Sirkka ikava sinne poreammeen, kylman valkkarin ja seuran aareen. Taalla on aikamoista selviytymista paivasta toiseen ja pelkkaa purkkiruokaa syodaan. Alkoholi on kielletty, ellei sita ole ostettu farmin kaupasta (hyvalla katteella). Voi, etta, kun olisi siella!

   Ala nyt kuitenkaan ala lihapiirakkabisneksia suunnittelemaan, vaikka hyvia varmasti ovat! 🙂

   Reply
   • Sirkka
    21 toukokuun, 2015 at 2:48 pm

    Voi kun olisittekin täällä!!! Yardy on ollut Sydneystä lomalla täällä viime lauantaista lähtien. Tilattiin pari kuutiota Red cum puita takkaa varten ja Sergein hanskat saivat kyytiä. Pölkkylin vielä kesti sen pieksännän…
    Teitä on todella ikävä, mutta toivottavasti tulette sen farmirundin jälkeen tännepäin lepäilemään ja keräätte lisävoimia uusiin seikkailuihin tai jospa täältäpäin löytyypi toisenlaisia töitä, siis kun olette saaneet sen 88 päivän hukin tehtyä. Yritetään viberillä viikonlopulla jos ootte paikassa missä kuuluvuutta. Terveisin Sirkka ja Henna

    Reply
    • Sandra
     3 kesäkuun, 2015 at 3:14 am

     Moikka Sirkka ja Henna ja kiva, kun kommentoitte. En ole päässyt aikoihin koneelle, eikä puhelimessa ole yhteyttä farmilla. Meillä on mennyt tosi kivasti, työt ei ole olleet mitään yliraskaita ja nyt on alkanut palkkaakin tulla. Teitä on tosi kova ikävä ja varmasti yritetään asettua jossain vaiheessa Melbournen suunnalle. Tämän jälkeen mennään varmaan Cairnsiin, kun sinne on enää 500 km matkaa ja aletaan sitten tulla pikkuhiljaa alaspäin, kun siellä alkaa lämmetä.

     Terveisiä Sergeiltä!

     Reply

Leave a Reply