Menu
Yleinen

Loman parhaita hetkiä

Yksi matkan kutkuttavimmista vaiheista on saapua Helsinki-Vantaan lentokentälle, Suomen parhaimpaan paikkaan, porttiin maailmalle. Kuulutukset, kiiruhtavat ihmiset, kansainvälisyys, lähdön tunnelma, nousevat lentokoneet, pienet putiikit – kaikki mitä tarvitaan matkakuumeen nostattamiseen. En tiedä, pystyisinkö olemaan Helsinki-Vantaalla töissä, kun tuntisin jatkuvaa matkakateutta lähtöfiiliksissä tunnelmoiville asiakkaille.

IMG_0394

Ikuinen lapsi ottamassa selfietä Nuuskamuikkusen kanssa. Pystyn jotenkin samaistumaan Nuuskamuikkusen reissaajan luonteeseen: talveksi on pakko päästä pois ja kevään tullen voi taas palata ystävien luokse Muumilaaksoon harppua soittelemaan 😉

IMG_0397 Matka lentokentälle sujui ongelmitta. Jätimme auton lentopysäköinti.fi -palvelun hoiviin ja saimme pysäköintiin kuuluvan bussikuljetuksen lentokentälle. Nyt istun koneessa ja nautin Norwegianin wifistä, joka tosin pätkii vähän väliä ja kuvien lataamisessa tuntuu kestävän ikuisuus. Korkkasimme äsken matkan kunniaksi pikkupullon kuoharia, joka on muuten varma tapa nostattaa lomatunnelmaa astetta paremmalle tasolle. Nyt laitan laput silmille ja yritän saada otettua pienet nokoset.

 

No Comments

    Leave a Reply