Menu

Ei mennyt ihan kuin Strömsöössä nyt tällä neidillä, ei. Tiedättekö, kun matkustaa aika paljon, jossain vaiheessa tulee liian välinpitämättömäksi. Ei välttämättä jaksa purkaa laukkua, kun ”kyllä siellä kaikki tarvittava on” ja sitten päätyy pesemään kaksia pikkareita kymmenen päivää pesualtaassa. Tai unohtaa sen, että lentokentällä olisi hyvä olla paria tuntia ennen ja porhaltaa sydän pamppaillen viime tipassa paikalle tai sitten kuin tänään, eli ei tarkista lennon lähtöaikaa riittävän tarkasti. Poissa ovat ne päivät, jolloin saatoin pakata viikkoa ennen matkaa ja laittaa aamuksi passin, laturit, rahat ja kännykät siistiin riviin pöydälle.

6478bf63ea17597bb03104eef02ededc-tasmania

Tänään heräsin sitten aamulla neljän aikaan kavereiden kämpiltä (jossa oli toisessa huoneessa edelleen bileet käynnissä) ja unen pöpperössä suuntasin 7 Eleveniin hakemaan dollarin kahvin ja Skybussille lentokentälle. Kun saavuin terminaalille, ihmettelin vähän, kun en löytänyt omaa lennonnumeroani departures-taululta. Ajattelin vain, että jaa, joku virhe ja suuntasin automaatille tekemään check-inin. Ihmettelin, kun automaatti ilmoitteli, että sisäänkirjautuminen alkaa vasta 2 tuntia ennen lennon lähtöä, kunnes tajusin, mitä ruudulla luki. 7.30 P.M. P.M. Illalla. Ei *************.

En todellakaan halunnut maksaa uudestaan 18 dollaria Skybussista takaisin keskustaan, vaan lähdin suunnistamaan sunnuntai aamuna julkisilla kulkuvälineillä cityyn. Ensin odotin tunnin bussia lähimmälle juna-asemalle, jossa nyt istun parhaillaan odottamassa junaa. Säästän tässäkin sen kympin, mutta joo. Ärsyttää.

Mutta siis tosi kiva mennä Tasmaniaan, kun vain pääsisin sinne asti.

11 Comments

 • Elina | Vaihda vapaalle
  3 tammikuun, 2016 at 10:19 am

  No mutta hei hirveän paljon parempi noin päin. 😀 Olisi ollut paljon huonompi, jos olisit ollut paikalla illalla ja lento olisikin lähtenyt jo aamulla. :O Ihanaa reissua Tasmaniaan! Haluaisin kovasti päästä joskus käymään siellä. Nyt iskee hirveä aussikaipuu…

  Reply
  • Sandra
   3 tammikuun, 2016 at 10:47 pm

   Totta! Silloin olis mennyt kaikki ihan persiilleen. Opin tästä kuitenkin olemaan paljon tarkempi jatkossa. Täällä näyttää tosi hyvältä, mut kylmää!

   Reply
 • Jerry / Pako Arjesta
  3 tammikuun, 2016 at 10:31 am

  Auts x). Toivotaan, ettei itsellä matkustaminen koskaan muutu liian välinpitämättömäksi, koska tällä hetkellä olen hyvinkin tarkka noista matkatavaroista ja aikatauluista :). Toivottavasti pääset vielä perille :)!

  Reply
  • Sandra
   3 tammikuun, 2016 at 10:45 pm

   Olin itsekin ennen samanlainen, silloin kun matkusti vähemmän ja yksi matka oli spesiaalimpi juttu. Myös kun sulla on usein aika kalliit lennot ja hotellit, varmaan sekin saa olemaan tarkempi kuin jos kyse on 35 euron lipuista, kuten nyt mulla.

   Reply
 • Maarit Johanna
  3 tammikuun, 2016 at 11:19 am

  Eih! Klassiset! Miten voikaan toi A.M ja P.M sekoittaa ihmistä noin paljon. Olisin ite ainaki ihan pihalla…

  Reply
  • Sandra
   3 tammikuun, 2016 at 10:37 pm

   Juu, on kai jotenkin tottunut näkee lennoissa 24-tuntisen kellonajan niin menin jotenki sekaisin. 😀

   Reply
 • katareissaa
  3 tammikuun, 2016 at 1:21 pm

  Ei hitsi! Kuulostaa just sellaselta tilanteelta,josta saattaisin itteni hyvin isolla todennäköisyydellä löytää :’DD Mutta hei onneksi noin päin! Nauti Tasmaniasta, upee mesta 🙂

  Reply
  • Sandra
   3 tammikuun, 2016 at 10:36 pm

   Niinpä! Onneksi noinpäin ja pääsin lopulta onnellisesti perille! 🙂

   Reply
 • Laura - Urbaani viidakkoseikkailijatar
  3 tammikuun, 2016 at 1:44 pm

  Kovin tuttua. Mä saatan muutamaa päivää ennen reissua muistaa, että ”Ainiin, mihis mun kissa menee hoitoon?. Sitä on kai oppinut liiankin luottavaiseksi. Oppinut luottamaan, että kaikki järjestyy – tavalla tai toisella. Välillä voisi toki tehdä hyvää vähän ennakoidakin elämää ja olla oikeasti valmistautunut kaikkeen. Ehkä tänä vuonna voisin ottaa tavoitteekseni opetella sellaista tiettyä järjestelmällisyyden taitoa. 🙂

  Reply
  • Sandra
   3 tammikuun, 2016 at 10:35 pm

   Hah, onneksi ei ole lemmikkejä, sillä juuri noin voisi käydä mulle! Usein alan miettiä viimeisenä iltana pakkaamista ja kaikkia pikkujuttuja. Mun pitäis tehdä kanssa vastaava uudenvuodenlupaus.

   Reply

Leave a Reply