Menu
Suomi / Tampere

Vapputunnelmaa Tampereelta

Halusin vain nopeasti piipahtaa täällä blogin puolella toivottamassa teille kaikille lukijoille ihanaa ja aurinkoista vappua. Ilma on ainakin Tampereella ollut aivan uskomaton, lämpötila huitelee vähintäänkin 16 asteessa ja itse pärjäsin parhaimmillaan jopa pelkällä topilla. Auringolla on myös muutenkin niin positiivinen vaikutus ihmisiin, mielialaan ja yleiseen tunnelmaan, että haluaisin vain olla ulkona imemässä sitä kaikkea itseeni niin paljon kuin vain. Kevät on vihdoinkin täällä koko voimallaan ja enää kuukausi kesään! Voitteko uskoa?! Itse en voi, vaikka olen ollut vasta reilun kuukauden Suomessa. Tämä loppukevään ja alkukesän aika on mielestäni aivan parasta tällä puolella maapalloa :).

IMG_6668

IMG_6670

IMG_6658

IMG_6665

IMG_6663

Vappuaatto meni siinä mielessä rauhallisesti, että olin saanut keikkatyövuoron yökerhossa iltakymmenestä neljään aamulla. Olen blogissa kertonutkin hieman työnhaustani ja olen tällä hetkellä siinä mielessä kiitollisessa tilanteessa, että olen saanut solmittua useammankin työsopimuksen eri firmojen kanssa. Toistaiseksi olen saanut vain muutaman satunnaisen keikan, joten en missään nimessä halunnut kieltäytyä tästä vuorosta ja tuplapalkasta, kun sitä kerran tarjottiin. Kolmen viikon päästä aloitan kuitenkin ihan säännöllisissä päivätöissä, mutta sitä ennen yritän tehdä aina keikkoja, kun niitä vain saan. No, joka tapauksessa itse vappupäivä lähti liikkeelle tästä syystä hieman myöhemmin, kun järjestin brunssin kahden aikoihin kavereillani kotonani, jonka jälkeen lähdimme ulos nauttimaan auringosta ja ihmettelemään vappuhumua.

IMG_6654

IMG_6653

IMG_6652

IMG_6647

Pidemmittä puheitta palaan takaisin aurinkoiseen ulkoilmaan ja toivotan vielä kerran kaikille hyvää vappua ja lämmintä kevättä! Palaillaan ensi kerran muilla teemoilla. 🙂

Vappu

Vappu

No Comments

    Leave a Reply