Menu
Yleinen

5 positiivista asiaa

Facebookin puolella on jo jonkin aikaa pyörinyt positiivisuushaaste, jossa on haastettu ihmisiä kertomaan viitenä päivänä viisi positiivista asiaa kuluneesta päivästä. Olen ehdottomasti näiden kannalla ja uskon, että ilmankin haastetta jokaisen olisi hyvä pysähtyä kerran päivässä pohtimaan, mitä hyvää kyseinen päivä on tuonut tullessaan. Sain ilokseni vastaavan haasteen blogin puolelle Tämä matka -blogin Annalta ja päätin ehdottomasti tarttua siihen. Samalla pääsette kentien vielä enemmän tutustumaan vilaukselta persoonaan blogin takana ja näkemään vähän tavallista peruspäivääni.

Tässä lauantain positiiviset:

1. Viikonlopun ilma ja kesä. Tähän ei varmasti tarvita perusteluja. Kesäkuu on mielestäni vuoden parasta aikaa. Kesä on vasta alussa, illat ovat pitkiä ja valoisia ja luonto on kauniin raikkaan vihreä.

Kesäkukat2. Viikonloppu omassa rauhassa. Olen ehtinyt katsoa Netflixistä Orange is the new blackin toisen tuotantokauden ja tehdä omaan makuun sopivia ruokia. Esimerkiksi blenderissä valmistumassa oleva viherpirtelö aiheuttaisi varmaan lähinnä yökötysrefleksejä.

vihersmoothie3. Rauhalliset hetket kahvin ja kirjan kanssa. Olen ottanut tavoitteeksi lukea ainakin yhden klassikon kuukaudessa. Tällä hetkellä on menossa Charles Dickensin Kaksi kaupunkia, jota on mukava lukea ulkona auringonpaisteessa ja samalla juoda aamukahvia.

Kaksi kaupunkia4. Herkuttelupäivä kaverin luona. Olin saanut lauantaiksi kutsun tulla käymään kaverilleni, joka oli valmistanut italialaistyylisen lounaan. Pääsin näkemään hänen uuden terassinsa, jolla oli kiva istuskella ja juoda kuoharia, kun ulkona satoi vettä kaatamalla.

Terassi5. Bileilta teemalla good old times. Kaverini luota lähdimme Kouvolan Vaakuna Piknikiin katsomaan Jukka Poikaa, Egotrippiä ja erityisesti Kaija Koota. Odotin koko illan, että pääsen kuulemaan livenä biisin Kaunis, rietas ja onnellinen, joka on ehdoton suosikkini. Ilta jatkui vielä paikallisessa baarissa/yökerhossa, jossa viihdyttiin pilkkuun asti. Jatkot vielä kaverin luona ja kotiin vasta kello 8.30 taitaa olla jonkinlainen ennätys ja suoritus, joka tällä iällä vaatii jo kiitettävää kisakuntoa. Oli hauska ilta, jonka aikana ehdittiin ottaa muun muassa muutama hassuttelukuva.

HassuttelujaEttä sellaista. Ihan tavallista elämää. Pieniä asioita, joista onnellinen arki koostuu.

 

 

2 Comments

 • Anna Koskela
  8 kesäkuun, 2014 at 7:59 pm

  Niinhän se on. Ne pienet asiat ovat parhautta ja niille pitää antaa mahdollisuus. Eilen juuri osallistuin pihatalkoisiin, joihin en alkujaan halunnut edes mennä. Seurauksena monta uuttaa ystävää ja hyvä mieli 🙂

  Reply
  • sandra
   8 kesäkuun, 2014 at 8:37 pm

   Olet oikeassa. Ihan totta, että joskus pitää antaa pienille asioille mahdollisuus, hyvä esimerkki tuo pihatalkoot. Monesti itsekin on ollut vähän kahden vaiheilla viitsiikö lähteä jotain juttua tekemään ja kun on lähtenyt, on ollu tosi kiva mieli jälkeenpäin.

   Reply

Leave a Reply