Menu
Turkki / Yleinen

Alennuksen uhri! Istanbuliin maaliskuussa!

IMG_1538_2

Tänään olin ihan pyörällä päästäni työpäivän jälkeen, joten tarvitsin pientä piristystä. No, meninpä ja varasin lennot Istanbuliin! Istanbul on yksi bucket-listauksen kohteitani, jossa on pakko päästä käymään kerran elämässä. Nyt se sitten koetaan! Tarkoitus on lähteä maanantaina 9.maaliskuuta ja tulla takaisin perjantaina. Seuraavan viikon keskiviikkona onkin sitten taas lento Ausseihin.

Kaipaisinkin kovasti vinkkejä hotelleista ja nähtävyyksistä Istanbulissa! Aikaa on siis kolme kokonaista päivää – mitä on ehdottomasti koettava?

10 Comments

 • Maarit Johanna
  21 tammikuun, 2015 at 8:11 am

  Peukutan! Toivottavasti tämä on hyvä lähtö ennen teidän pidempää muuttoa 🙂
  Kauanko muuten sulla meni viisumin tulemiseen Australiaan? Me haettiin reilu viikko sitte eVisitoria mutta ei ole tullut vielä kummallekaan.

  Reply
  • Sandra
   21 tammikuun, 2015 at 5:52 pm

   Kiitti!

   Mulla meni noin kaksi tuntia, mutta Sergeillä taisi mennä lähemmäs kuukausi.

   E-visitorissa pitäisi olla käsittelyaika yksi päivä, joten ihmeen kauan teillä kestää! Toki vuoden vaihde on kuulemma ruuhkainen, mutta teillähän tulee jo ihan kiire saada se!

   Reply
 • ottoizakaya
  22 tammikuun, 2015 at 5:01 pm

  Onpa hyvänhintaset liput! Oon käytännössä kaikilta sieltä olleilta, että Istanbul on maaginen. Pitänee itekkin lähteä metsästämään tälle vuodelle halpoja lentoja. Enjoy! 🙂

  Reply
  • Sandra
   22 tammikuun, 2015 at 6:14 pm

   Thanks! Oli hyvä matkamessutarjous ja hotellit näytti myös varsin kohtuuhintaisilta! Nyt vaan sinne teetä ryystää ja vesipiippua polttelee!

   Reply
   • ottoizakaya
    24 tammikuun, 2015 at 3:50 pm

    Aivan täydelliseltä kuullostaa! 🙂

    Reply
 • Journey Diary / Jenna
  24 tammikuun, 2015 at 1:19 pm

  Vähän hyvä tarjous! Mäkin haluuun! Istanbul on jotenkin viime aikoina alkanut jyskyttää takaraivossa siihen malliin et sielläkin pitäis päästä käymään. Oon käynyt pari kertaa Turkissa, mut en tajua miksen käynyt Istanbulissa..

  Reply
  • Sandra
   26 tammikuun, 2015 at 7:53 pm

   Niinpä! Ensin ajattelin, että en nyt raaski lähteä mihinkään, mutta oli niin hyvä tarjous, että oli pakko napata liput. Alanyassa oon käynyt ja se nyt oli sellainen turistipaikka, mutta luulen, että tykkään Istanbulista paaaaaljon enemmän 🙂

   Reply
 • Jerry / Pako Arjesta
  25 tammikuun, 2015 at 11:12 am

  Itselleni on jotenkin niin outoa kuvitella, että lähtisin käymään reissussa juuri ennen kuin lähden uudestaan reissuun :P. Siis tuo on hienoa, mutten vain ole tottunut siihen… vielä ;). Mahtava homma, että pääset ottamaan vielä pienen irtioton ennen Ausseihin lähtöä!

  Reply
  • Sandra
   26 tammikuun, 2015 at 7:54 pm

   Kyllähän moni on tätä ihmetellyt, mutta tossa vaiheessa mulla ei ole enää edes kotia, tavarat on rahdattu sinne sun tänne ja työt on loppu. Pakkohan mun oli keksiä jotain tekemistä! ;D

   Toivottavasti tulee kiva reissu!

   Reply
   • Jerry / Pako Arjesta
    27 tammikuun, 2015 at 7:18 am

    No sittenhän se on vielä toinen juttu :)! Mahtavaa, että keksit jotain tuollaista!

    Tulee varmasti :).

    Reply

Leave a Reply