Menu
Malta

Arvatkaas, mihin olen menossa!

Täällä ollaan Helsinki-Vantaalla taas kerran ja suuntana on Frankfurtin kautta Malta. Tarkoitus olisi tehdä vähän töitä ja myös verestää vanhoja muistoja, jopa ehkä lomaillakin kaksi kolme päivää.

Haluaisin loman aikana kokeilla jotain uutta, mitä en ehtinyt tehdä, kun asuin Maltalla vuoden. Kokosin alle muutaman vaihtoehdon, joista voitte ehdottaa / äänestää sitä, jonka toteuttaisin.

1. Tarxien temppelit

Tämä Unescon perintökohde on Maltan suurin temppelikompleksi ja osa peräti jopa noin 5000 vuotta vanha!

2. Popeye Village

Aikoinaan elokuvalavastukseksi tehty kylä, jossa voi nykyään vierailla ihastelemassa 80-luvun lavastuksia ja kuvaamassa itseään.

3. Blue Grotto

Blue Grotto on luontokohde, joka koostuu luolastoista turkoosin Välimeren syleilyssä. Merivesi heijastuu kuulemma kauniisti luolastojen seinämiin. Noin kymmenellä eurolla voi lähteä veneen kyytiin, joka vie ihailemaan luolastoja.

Minkä te valitsisitte näistä?

6 Comments

 • Sofia / Project Forever
  23 huhtikuun, 2019 at 12:25 pm

  Mä mietin kanssa tuota Popeye villagea kun oltiin Maltalla, mutta se jäi ajanpuutteen vuoksi käymättä. Näistä ehkä itse valitsisin kuitenkin tuon Blue Grotton, koska merellä olo vaan on ihan parasta!

  Reply
  • Sandra
   25 huhtikuun, 2019 at 4:35 pm

   Olen kuullut, että Popeye ei olisikaan niin kiva kuin ajattelin. Joten ehkä luontokohteeseen kallistumme 🙂

   Reply
 • Silene
  23 huhtikuun, 2019 at 12:38 pm

  Ehdottomasti Blue Grotto. Temppeleistä paras on Gozon Ġgantija Temples.

  Reply
  • Sandra
   25 huhtikuun, 2019 at 4:34 pm

   Kiitos!

   Reply
 • Asko Leppilampi
  24 huhtikuun, 2019 at 5:34 am

  Heititpä pahan. Olemme olleet Maltalla pari viikkoa, mutta nuo ovat jääneet väliin. Tietämättä kuinka perusteellisesti olet saaten muut alueet nähnyt, rohkenen heittää lisää vaihtoehtoja. Esim. Blue Lagoonin alue on erittäin näkemisen ja kokemisen arvoinen. Hyvää matkaa! https://appamatkustaa.fi/category/eurooppa/malta/

  Reply
  • Sandra
   25 huhtikuun, 2019 at 4:35 pm

   Kiitos Asko! Siellä olen ehtinytkin jo käydä pariinkin otteeseen, kun työn puolesta olemme käyneet purjehduksilla siellä. Ihana paikka kyllä ja ehdottoman mielellään menen uudestaan toki 🙂

   Reply

Leave a Reply