Menu
Suomi / Tampere / Ura ja opiskelut

Saatat törmätä muhun Suomen makeimmassa paikassa!

Mulla on kivoja uutisia – suussasulavia oikeastaan! Ehkä joku muistaa, miten olen hehkuttanut jo aikaisemmin Tallipihaa Tampereella ja erityisesti sen suklaapuotia. No, kuinkas sitten kävikään. Muhun saattaa törmätä satunnaisesti suklaapuodin tiskin takaa, sillä teen Suomen makeimmassa työpaikassa vuoroja aina silloin tällöin ennen joulua!

Jos joku ei jo tiedä, miten ihana paikka tämä on, niin annetaan kuvien puhua puolestaan:

Nämä kuvat ovat jo hieman vanhempia ja pitäisi ehdottomasti ottaa tuoreempia otoksia. Nimittäin sen verran paljon kaikkea ihanaa ja ihmeellistä tuolta löytyy! Eikä vain siis suklaata, vaan paljon muita makeisia, paikallisten paahtimoiden kahvia, erilaisia teelaatuja ja kirsikkana kakun päällä, lakritsaa. Jos joku on innostunut islantilaisesta lakusta, myös sitä löytyy täältä.

Tallipiha ja sen suklaapuoti on ollut itselleni sellainen paikka, josta haen aina tuliaiset ja jonne tuon turistit käymään. Tästä syystä tuntuu aivan mahtavalta päästä kurkistamaan puodin saloihin sieltä tiskin toiselta puolelta käsin.  Itse tulin niin vakuuttuneeksi tästä paikasta jo asiakkaana, että voin ihan täydestä sydämestäni suositella kaikille. Käykääpäs myös tykkäämässä Suklaapuodin Facebook-sivusta, jossa järjestetään muuten aika usein suklaa-arvontoja ;).

Ja ei, tämä ei ole maksettu mainos, vaan ihan puhdas hehkutus paikasta, jonka asiakas olen ollut jo pitkään ja jossa olen nyt silloin tällöin hommissa 🙂

No Comments

    Leave a Reply