Menu

IMG_0711 IMG_0730 IMG_0729 IMG_0713 IMG_0731 IMG_0709 IMG_0707 IMG_0716

Terveiset Suomesta! Lennot menivät hyvin, mutta kieltämättä viiden tunnin vaihtoaika Frankfurtissa ei ollut mitään nautintoa, puhumattakaan siitä, että olin kotona Tampereella vasta noin kello neljän tienoilla aamuyöllä. Silloin väsytti, mutta nyt olen saanut nukuttua kolme yötä valtavan hyvin ja olo on virkeän raukea. En olisi uskonut, että sanon tätä koskaan, mutta Suomen pimeys on tuntunut tällä kertaa yllättävän hyvältä.

Olen ehtinyt kierrellä Tampereella, kotikaupungissani. Olen tehnyt viime hetken ostoksia, kävellyt joulutorilla, käynyt legendaarisessa Cafe Europassa, testaillut uusia ravintoloita ja tietenkin fiilistellyt valaistuksia ja valkeaa maata. Olen nähnyt perhettä ja ystäviä. Eilen ehdin jopa katsastaa uusimman Tuntemattoman sotilaan. Olo on tyyni, rauhallinen, levollinen ja turvallinen. Suomen koti on erilainen kuin kodit missään muualla.

Tässä vaiheessa on hyvä rauhoittua. Tuudittautua levollisuuteen ja taianomaiseen tunnelmaan. Unohtaa stressitekijät, murehtiminen, kriiseilyt ja turhuudet. Nyt voin vain olla.

Rauhallista ja levollista loppuvuotta kaikille sekä koto-Suomessa että maailmalla <3

2 Comments

 • Teea | Curious Feet
  23 joulukuun, 2017 at 2:00 pm

  Ihanaa kun Tampereella on lunta tulvillaan <3! Mukavaa joulua sulle 🙂

  Reply
  • Sandra
   24 joulukuun, 2017 at 9:27 pm

   Aivan ihanaa kyllä. Samoin sinne 🙂

   Reply

Leave a Reply