Menu
Elämä

Rauhallista loppuvuotta – minä otan nyt omaa lomaa!

Halusin piipahtaa blogin puolelle toivottamaan hyvää loppuvuotta. Viimeiset puolitoista kuukautta ovat hurahtaneet töiden ja koulutehtävien parissa, enkä ole todellakaan ehtinyt miettiä mitään muuta. En blogia, en matkoja, en muuta elämää. Syksyn ajan journalistiikan opinnoissa on ollut käynnissä työläs käytännön kurssi, jonka lisäksi olen tehnyt kohtuullisen ahkerasti töitä. Varsinkin nyt joulukuussa olen häärännyt lähes päivittäin Tallipihan suklaapuodissa, jossa päivät ovat olleet intensiivisiä.

Eilen jouluaattona pääsin kuitenkin viettämään ensimmäistä kunnollista vapaapäivää naismuistiin. Kävin kuntosalilla ilman kiirettä, lähdin pimeän laskeuduttua kuvaamaan jouluvaloja kaupungille ja illan vietin äidin ja tämän miehen kanssa sushin ja punaviiniglögin ääressä. Yksi päivä, tai edes joulun vapaat, eivät kuitenkaan riitä nollaamaan mieltä.

Olen siis päättänyt ottaa omaa lomaa. Repäistä. Lähteä. Rentoutua kunnolla.

Ensi vuoden alusta otan pari kuukautta vapaata opiskeluista. En ole ilmoittautunut yhdellekään kurssille, vaan pitänyt kalenterini mahdollisimman tyhjänä. Matkoja on tiedossa, ja lisää suunnitteilla. Ehkä olisi järkevää yrittää saada opinnot purkkiin tehokasta tahtia, mutta kuka nyt haluaa olla järkevä. Parempi on olla onnellinen.

Tänään vielä nautitaan sohvan pehmeästä halauksesta ja kolmannesta kupista tummapaahtoista kahvia. Nauttikaa tekin.

Ihanaa loppuvuotta kaikille <3

No Comments

    Leave a Reply