Menu
Yleinen

Seuraa reissuja ja arkea TikTokissa

TikTok SandraNenonen

Heipsis! Piipahdin vain blogin puolelle kertomaan, että voit seurata matkojani ja arkeani nyt myös TikTokin puolella. Lyhyessä ajassa TikTokista on tullut kanava, jossa vietän eniten aikaa. Sen algoritmi on (valitettavan) koukuttava ja se tarjoilee muutaman pyyhkäisyn jälkeen paljon kiinnostavampaa sisältöä kuin vaikkapa Instagramin Tutki-osio.

Muutenkin Instagramista on tullut mainoksineen ja suositteluineen niin tympäisevä kanava, etten tee siellä juuri muuta kuin katselen stooreja – ja niistäkin vain ne muutamat, jotka sattuvat itselläni ensiksi näkymään. Eihän Instassa edes enää näe seuraamiensa ihmisten postauksia, vaan kaikkea ihan muuta, mikä ei kiinnosta yhtään! Enkä edes viitsi jauhaa Instan algoritmista sisällöntuottajan näkökulmasta. Nykyään esimerkiksi seuraajamäärää on todella vaikea kasvattaa, kun taas TikTokissa itselläni on jo enemmän seuraajia kuin Instassa, vaikka en todellakaan ole panostanut (kumpaankaan alustaan).

Päivittelen TikTokiin matalalla kynnyksellä juttuja matkoistani, vinkkejä Tampereelle sekä ihan tavallisia juttuja arjestani. Nyt kun olen kotona alle kaksi kuukautta vanhan vauvan kanssa, matkat ovat loistaneet poissaolollaan, mutta kyllä niitäkin tulee! Jos siis kiinnostaa, laita tili sandranenonen seurantaan.

Jos teet itse matka- tai Tampere-aiheista sisältöä TikTokissa, linkkaa tilisi alle. Olisi kiva löytää uusia suomalaisia seurattavia.

No Comments

    Leave a Reply