Menu
Yleinen

Toiveita? Ideoita? Mitä kiinnostaisi lukea?

Blogi on jo ollut pystyssä yli vuoden päivät ja kulkenut mukana niin arjessa kuin juhlassa, kotimaassa kuin matkoillakin. Osa postauksista on ollut päiväkirjamaista kuulumisten kertomista, osa taas johonkin teemaan liittyviä, kuten arvosteluja hotelleista tai hostelleista. Todennäköisesti tulevat kuukaudet tulen pysymään enemmän tai vähemmän samassa paikassa eli Melbournessa, mikä tietenkin omalta osaltaan vaikuttaa kirjoitusten sisältöön. Haluaisin nyt kysyä teiltä rakkaat lukijat, mikä teitä erityisesti kiinnostaa. Mitä te haluaisitte tästä blogista lukea? Mikä tekisi blogistani paremman ja mielenkiintoisemman?

Saisiko olla lisää ruokajuttuja ja ravintola-arvosteluita?

Saisiko olla lisää ruokajuttuja ja ravintola-arvosteluita?

 

Tykkäätkö lukea pohdiskeluja elämästä ja kaikesta matkailuun liittyvästä ja välillä liittymättömästä?

Tykkäätkö lukea pohdiskeluja elämästä ja kaikesta matkailuun liittyvästä ja välillä liittymättömästä?

 

Oletko hotelliarvostelujen ystävä?

Oletko hotelliarvostelujen ystävä?

 

Vai onko jutut ihan tavallisesta arjesta täällä Australiassa niitä parhaimpia?

Vai onko jutut ihan tavallisesta arjesta täällä Australiassa niitä parhaimpia? Elämästä ja asettumisesta asumaan Melbourneen, reppureissaamisesta ja australialaisen elämäntavan opettelusta.

 

Enemmän luontoa?

Enemmän luontoa, pieniä retkiä kaupungin ulkopuolelle?

 

Enemmän vinkkejä kaupunkiin?

Enemmän kaupunkielämää, tapahtumia, festivaaleja, tekemistä, vinkkejä?

Nyt on sana vapaa. Arvostan suuresti kaikkea palautetta, mielipiteitä ja ideoita. Kiitos!

9 Comments

 • Jerry / Pako Arjesta
  12 lokakuun, 2015 at 2:32 pm

  Itseäni kiinnostaisi kaikkein eniten juuri unelmien tavoittelu, itsekehitys ja muukin pohdiskelu, koska ne selkiyttävät monesti myös omia ajatuksia, kun näkee toisenkin ”kamppailevan” ja onnistuvan samojen asioiden ja ajatusten parissa. Sitten tietysti varsinainen elämä toisessa maassa, eli ulkosuomalaisuus kiinnostaa kovasti :). Tietysti kaikki käy, mutta tuossa oli vähän suuntaa :).

  Reply
  • Sandra
   15 lokakuun, 2015 at 7:49 am

   Kiitti Jerry! Arvasinkin, että sinua kiinnostaa erityisesti itsekehitys ja unelmien tavoittelu ;). Samoja teemoja luen mielelläni myös sunkin blogista.

   Reply
 • marikaw
  12 lokakuun, 2015 at 7:09 pm

  Hmmm paha! Mä toivon luontoa ja arkielämää sieltä. 🙂 Plus sun pohdinnat on ollut aina tosi mielenkiintoisia! Hyvä ruoka kiinnostaa myös, mutta arvostelut ei ehkä niinkään. Tää kommentti ei varmaan hyödyttänyt sua mitenkään, mutmut. 😀

  Reply
  • Sandra
   15 lokakuun, 2015 at 7:51 am

   Hyödyttihän :DD. Aina näistä saa jotain uutta suuntaa ja kiva kuulla, mitkä asiat ihmisiä kiinnostaa eniten. 🙂

   Reply
 • Lukija
  12 lokakuun, 2015 at 11:02 pm

  Olisi kiva lukea erilaisia pohdiskeluja elämästä ja siitä miten olet muuttunut matkan aikana??:) Mitkä ovat suunnitelmasi tulevaisuudessa kun palaat suomeen?

  Reply
  • Sandra
   15 lokakuun, 2015 at 7:52 am

   Kiitos kommentistasi, näistä saa jo pari hyvää postausaihetta. 🙂

   Reply
 • Lukijasi
  14 lokakuun, 2015 at 11:02 pm

  Moikka!

  Kuten aiemmakin kommentoijat, haluaisin kuulla juuri noita pohdiskeluita elämästä ja siitä, millaisia pohdintoja olet tehnyt. Olen itse hyvin samanlaisessa tilanteessa – olen kouluttanut kauppatieteiden maisteriksi erinomaisin arvosanoin, mutta tuntuu, että olen aivan väärällä alalla, väärässä työtehtävässä ja väärässä maassa. Olen aivan hukassa, että mitä tehdä tällä elämällä ja mietin jatkuvasti seuravaa siirtoani. Olisikin mukava kuulla, miten sinun pohdintasi etenevät ja mitkä ovat suunnitelmasi – jos niitä jo on.

  Kiitos upeasta blogistasi! Arvostan sitä, että uskallat olla niin avoin, sillä juuri se tekee blogistasi mielenkiintoisen. Lisäksi olet lahjakas kirjoittaja, joten toivottavasti blogi pysyy vielä pitkään pystyssä 🙂

  Reply
  • Sandra
   15 lokakuun, 2015 at 8:00 am

   Voi iso, nöyrä kiitos. Tämä on varmasti kaikkien aikojen lämmittävin kommentti, jonka olen saanut. Tällaisen takia tätä jaksaakin tehdä.

   Toivon todella paljon, että löydät oikean suunnan itsellesi. Tuo on jo paljon, että olet pystynyt myöntämään, että olet väärällä alalla ja väärässä työtehtävässä, sillä moni ei uskalla olla itselleen niinkään rehellinen. Pystyn täysin samaistumaan sun tilanteeseen ja siihen ahdistukseen, joka mulla ainakin oli, siihen palaan kurkussa, kun ajattelin, että olen tuhlannut elämäni vääriin asioihin. Toivottavasti asiat ratkeaa kohdallasi parhain päin.

   Reply

Leave a Reply